Ännu ett dopkort!

Min kollega, som har bett om ett dopkort tidigare, bad min göra ett till kort till hans brorson som döptes i november!

Denna gång hade han en design redan…. Mycket spännande! 🙂

Han ville ha dopklänningskortet men han ville ha speciell klädsel på den! Han ville ha det som en polisskjorta! Han hade t.o.m en skiss på hur han ville att det skulle se ut! Ambisiös måste jag säga! Kul med folk som vet hur de vill ha det! Gör mitt jobb enklare ibland! Kul att göra skisser själv också men denna gången var det tacksamt med lite hjälp på traven!

Kortbasen blev ett vitt kort. Framsida och insida blev ”polisblått” papper. Min kollega hade skissat upp fickor osv i autocad så jag skrev ut det 2 gånger. Anledningen till detta var att jag ville få lite djup i vissa detaljer, såsom fickorna och kragen. Fickorna och kragen klippte jag ut och la ovanpå de som redan fanns utskrivna på grunddesignen, la till lite skugga på mittsektionen av fickorna för att få fram känslan av veck… Kragen skulle dölja toppen på slipsen… Slipsen gjorde jag av ett svart sidenband som jag hade en liten snutt av i min bandlåda. Blev nöjd med den, måste jag säga! 🙂

Spännet på bältet klippte jag också ut en extra av, la lite guldigt embossingpulver på och embossade med fönen… Blev bra!

Han blev väldigt nöjd med kortet! 🙂
Det är ju huvudsaken!

20120316-143744.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s