Inbjudningskort till bröllopsfest….

En av mina väninnor gifte sig i Thailand, på stranden, i all hemlighet… Det var säkert väldigt fint och romantiskt! 🙂 Av det man såg på bilderna så var det garanterat perfekt!

De bestämde sig för att ha fest för släkt och vänner när de kom hem och jag fick äran att göra inbjudningskorten! 🙂 De ville ha 25 st och färgerna skulle vara ceriserosa, svart och silver.

Jag fick fria händer med designen, bara färgerna fanns där! Jag tänkte att ett kort som ser ut som en liten aftonväska kan ju fungera! Snyggt, stilrent…

Fodralet gjordes i Bazzill canvas vitt. Kortet inuti är ett lager-på-lager kort. Det är 2 färgade papper som utgör ram och sedan kommer textpappret till sist. De färgade lagren var Bazzill bling silver och Bazzill canvas cerise. Textpappret är en annan av mina favoriter, vitt linnepapper! Denna gången från Akademibokhandeln. På textpappret sattes två utstansade hjärtan i ena hörnet, ett i silver och ett i cerise. I det cerisa hjärtat satte jag en liten blingsten. Typsnittet denna gången var Lucinda Calligraphy.

Åter till fodralet… I ena hörnet sattes ännu en lager-på-lager ruta, denna gången i Bazzill bling black tie längst bak, sen Bazzill bling silver och till sist Bazzill canvas vitt papper med stämlad och embossad (med silverpulver) Inbjudan-text. Stämpeln har jag i mitt lager, kommer inte ihåg vilket märke det är på den…. Bredvid rutan satte jag 3 blingstenar, lite större än den inne på kortet, antingen horisontalt eller vertikalt. Kanterna rundade jag av med en kantstans.

För att binda ihop det hela tillverkade jag svarta band som man drar över. Banden är svarta satinband från Panduro.

Min väninna och hennes man blev väldigt nöjda med korten! 🙂

Festen var trevlig också! 🙂

Här kommer bilder på kortet!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s