Bröllopskort!

En väninna till oss i Norge gifte sig 2012-12-12 och jag gjorde ett grattiskort till dem! 🙂

Detta kort har en lite annorlunda vikning, hittade beskrivningen till vikningen i Magnolia-tidningen som kom i december. Scannade in beskrivningen, lägger in den här i inlägget.

Kortet ser ut som en portdörr när det är ihopvikt. Vet inte riktigt vad jag ska kalla vikningen… Men ett fint kort blir det i alla fall! 🙂 Gjorde några sådana julkort också….

Basen är vit, som vanligt Bazzill Canvas! 🙂 I kanten satte jag fast utstansad dekoration. Använde en Magnolia-die och min Big Shot. För att få en så lång remsa måste jag stansa två gånger med die:n… Tog ett litet tag innan jag kom underfund med hur jag skulle lägga den för att få bra fortsättning…. 🙂 På den kortaste och längsta biten som man ser när kortet är ihopvikt klistrade jag fast ett rött papper som är präglat med blommönster. Köpt på Panduro för några år sedan. De har inte det kvar längre, tyvärr… Det är ett väldigt fint papper. Använder även det pappret som ram till insidan. Satte ett vitt papper över för att lättare kunna skriva vår hälsning. Stämplade texten ”Til Brudeparet”. En norsk stämpel monterad på träkloss som jag köpt på Bikuben, min absoluta favvoaffär precis utanför Oslo! Nere i högra hörnet på det vita pappret har jag stansat ut ett hjärta med min hjärtstans från Panduro. På insidorna klistrade jag ett papper som jag hade i mina pappersgömmor. Det är ett papper som har kommit med nån av Creative Clubs paket, när jag prenumererade på det. På mittendelarna stämplade jag på ena sidan ett stilistiskt brudpar, ÄLSKAR denna stämpeln som jag köpte på Panduro för några år sedan! På andra sidan stämplade jag 2 champagneglas. Stämpeln tror jag att jag köpte på Skapa Hobby på Söder för några år sedan. Tyvärr, som jag har skrivit i ett annat inlägg, finns inte den butiken kvar längre… 😦 Jag klistrade även fast några röda blommor på varsin sida som jag stansade ut med min lilla retropunch. Lite bling och lite blad så var det färdigt! 🙂

För att kortet ska hålla ihop sig behöver man göra ett band som man trär runt kortet. Gjorde ett sådant av det röda präglade pappret med ett vitt hjärtband som dekoration.

Här kommer resultatet! 🙂 Grattis igen, kära K och S! Ser fram emot festen!

      

 

Beskrivningen från Magnolia nr 5 2012 kommer här!

Trifold-kort - mall bild Trifold-kort - mall

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s